aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑνόρθωση/ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Παιχνίδια ζωής και θανάτου μέχρι τους ομίλους!

Ανόρθωση/ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Παιχνίδια ζωής και θανάτου μέχρι τους ομίλους!

Σημαντικές αποφάσεις πήρε η εκτελεστική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ σχετικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως ανακοινώθηκε μετά την πολύωρη συνεδρία οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι μονοί, από τον α’ προκριματικό μέχρι και τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Από κυπριακής πλευράς στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση θα συμμετάσχουν η Ανόρθωση (αρχίζοντας από τον β΄ προκριματικό γύρο), ο ΑΠΟΕΛ (από τον α’ προκριματικό γύρο) και ο Απόλλων (από τον α’ προκριματικό γύρο).

Επομένως, η ομάδα της Αμμοχώστου με τρεις νίκες θα παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για πρώτη σε αυτόν του Γιουρόπα Λιγκ. Τέσσερις νίκες-προκρίσεις θα χρειαστούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με τρεις προκρίσεις μπαίνει ομίλους!

Ο α’ προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου, στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 24 Σεπτεμβρίου ο γ’ προκριματικός γύρος και τα πλέι οφ 1 Οκτωβρίου. Η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα για τα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ στις 22 Οκτωβρίου και 29 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ