aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Απαιτεί πνεύμα νικητή!

Ανόρθωση: Απαιτεί πνεύμα νικητή!

Το πνεύμα του νικητή από τους παίκτες του θέλει να ξυπνήσει ο Τσίσκο Μουνιόθ. Θέλει να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τη νοοτροπία της συνεχούς προσπάθειας για να φτάσουν στον στόχο τους. Κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χθες κι ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου, «είναι μια νοοτροπία που ταιριάζει στον Ανορθωσιάτη, κι αν ο προπονητής μας τα καταφέρει, θα είναι κέρδος για όλο το οικοδόμημα».

Το κλίμα στην «Κυρία» έχει βελτιωθεί λόγω της νίκης επί της Δόξας. Ήταν ίσως το μοναδικό παιχνίδι στη σεζόν, στο οποίο πήρε ό,τι άξιζε, γεγονός που καταγράφει και η στατιστική. Ακόμη και στις προηγούμενες νίκες της (με τον Ολυμπιακό και την Καρμιώτισσα), με βάση τη συνολική της εικόνα, θα έπρεπε να πετύχει περισσότερα τέρματα και κατ’ επέκταση να φτάσει στο τρίποντο χωρίς άγχος. Κι όταν είχε απώλειες, ναι μεν έγιναν λάθη, ενίοτε και «χοντρά», αλλά με λίγη τύχη (και μεγαλύτερη ευστοχία) θα απέφευγε τις… σφαλιάρες.

Ο Τσίσκο Μουνιόθ κερδίζει πόντους στο «Αντώνης Καράς», πιστεύει στην πλειονότητα των παικτών του και θέλει να πάρει απ’ αυτούς το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Για μερικούς, μάλιστα, πιστεύει ότι θα παρουσιασθούν αισθητά βελτιωμένοι, αφού διαπιστώνει τις δυνατότητές τους στις καθημερινές προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ