aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ανώμαλη προσγείωση μέσα στο «σπίτι» της

Ανόρθωση: Ανώμαλη προσγείωση μέσα στο «σπίτι» της

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις χιλιάδες των φιλάθλων της Ανόρθωσης, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία «καυτής» ατμόσφαιρας. Το «διπλό» με ανατροπή επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία όλων στο κυανόλευκο «στρατόπεδο» και οι συνθήκες έμοιαζαν ιδανικές για να πετύχει το 2Χ3 η ομάδα της Αμμοχώστου. Όμως, στην πράξη η «Κυρία» αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 0-2 από τον ΑΠΟΕΛ. Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς που είδε το σερί των έξι συνεχόμενων επιτυχιών κόντρα στους γαλαζοκίτρινους να τερματίζεται.

Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε ανέτοιμη, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ. Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχασαν έδαφος στην προετοιμασία ή ενσωματώθηκαν προς το τέλος της υστερούν σε ρυθμό και ένταση. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου έγινε απειλητική μόνο από στατικές φάσεις. Οι πλείστες μονομαχίες χάθηκαν, το πάθος -συνήθως αποδεικνύεται καθοριστικό σε τέτοια ντέρμπι- απουσίαζε και όπως ο Ντάρκο Μίλανιτς παραδέχθηκε η εμφάνιση της ομάδας του απείχε πολύ από το επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί. «Δεν είχαμε αρκετές κινήσεις, δεν τρέχαμε, δεν παίζαμε ανάμεσα στις γραμμές. Δεν υπήρχε πάθος και ένταση, οι παίκτες κρυβόντουσαν και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα. Δεν είδα την ομάδα που έφτιαξα μέσω του πλάνου μου. Δεν υπήρχε ομαδικό πνεύμα», είπε γεμάτος απογοήτευση ο Σλοβένος προπονητής.

Παρά την απογοήτευση, οι κυανόλευκοι αναγνωρίζουν ότι όπως κάθε ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, έτσι και η Ανόρθωση, χρειάζεται χρόνο και αγωνιστικά λεπτά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Στηρίζουν όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και ευελπιστούν ότι μέσα από τα λάθη τους θα βελτιώνονται και σταδιακά η ομάδα θα αποδίδει καλύτερα με στόχο την υλοποίηση των στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ