aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Άνοιξε η πόρτα εξόδου, τέλος ο Πάντσεον

Ανόρθωση: Άνοιξε η πόρτα εξόδου, τέλος ο Πάντσεον

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στη Ανόρθωση. Η προσφυγική ομάδα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί.

Ο 36χρονος Άγγλος κατέγραψε 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τη φανέλα της «Κυρίας», ενώ τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 23 Ιανουαρίου απέναντι στο Παραλίμνι.

Η ανακοινώση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jason Puncheon. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή για το πνεύμα συνεννόησης που επέδειξε στις διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού.

Ο Άγγλος μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ το Καλοκαίρι του 2022 και αγωνίστηκε σε 18 επίσημους αγώνες με το «Φοίνικα» στο στήθος.

Jason, η πόρτα για ανθρώπους του ποδοσφαίρου με τις παραστάσεις και την προσωπικότητά σου θα είναι πάντα ανοιχτή για συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ