Ανόρθωση: Ανοικτό το «παράθυρο» προσθαφαιρέσεων

Με τις μετεγγραφές των Νίκου Καλτσά και Μπεράτ Σαντίκ έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις των ξένων και κοινοτικών, εντούτοις δεν έχει μπει… τελεία στο κεφάλαιο «προγραμματισμός» στην ομάδα της Αμμοχώστου. Όσο η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη το «παράθυρο» προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ παραμένει ανοικτό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει στο «παζάρι» για κοινοτικούς ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, οι οποίοι θα εγγραφούν στον κατάλογο Β’, με τις πληροφορίες του «Goal» να αναφέρουν ότι εφόσον εντοπιστεί αξιόλογη περίπτωση επιτελικού μέσου θα γίνει κίνηση απόκτησής του. Την ίδια ώρα ο Νίκα Κατσαράβα «ψάχνεται» για μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, αφού η παρουσία των Ντούρις και Σαντίκ τον καθιστά ως τρίτη επιλογή για την γραμμή κρούσης.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Τα στιγμιότυπα του φιλικού Ομόνοια – Ανόρθωση

Εφόσον ο Γεωργιανός επιθετικός βρει ομάδα, η οποία θα είναι διατεθειμένη να καλύψει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του, τότε η Ανόρθωση θα του ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Σε τέτοιο ενδεχόμενο θα κενωθεί μία θέση κοινοτικού, θα εξοικονομηθεί χρήμα και η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει τη δυνατότητα άλλης μίας προσθήκης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα τεράστια οφέλη πιθανής αποχώρησης του Κατσαράβα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ