aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ανοικτό γράμμα από τον Αρτυματά

Ανόρθωση: Ανοικτό γράμμα από τον Αρτυματά

Ιδιαίτερο ήταν το ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ για τον Κωστάκη Αρτυματά. Όχι μόνο γιατί ο αρχηγός της «Κυρίας» έβαλε το λιθαράκι του στην εμφαντική νίκη με 4-1 επί των γαλαζοκιτρίνων, αλλά επειδή συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της «Κυρίας». Σεμνός όπως πάντα παρέλαβε την τιμητική φανέλα από τη διοίκηση των κυανόλευκων και μετά από σχετική ερώτηση στο τέλος του αγώνα πέταξε το… μπαλάκι για το μέλλον του στη διοίκηση της Ανόρθωσης.

«Eύχομαι να τις κάνω περισσότερες. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Όταν έρθει η στιγμή θα τα δούμε και εύχομαι να εξελιχθούν όμορφα», δήλωσε ο 28χρονος μέσος και για άλλη μια φορά ευχαρίστησε την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός επέμεινε να αποκτηθεί ο Αρτυματάς από τον ΑΠΟΕΛ και τον μετέτρεψε από κομπάρσο σε πρωταγωνιστή. Σχεδόν τρία χρόνια μετά ο Παραλιμνίτης άσος είναι αρχηγός και αναντικατάστατο στέλεχος της Ανόρθωσης και της Εθνικής.

«Πιστεύω πολύ ότι ένας αρχηγός είναι τόσο καλός όσο η ομάδα του», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Αρτυματά στο μήνυμα που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και από την στιγμή που οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμη τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας τους; δεν χρειάζεται κανείς μαγικές ικανότητες για να διαπιστώσει ότι— για την ώρα— υπάρχει διαφορά, μικρή ή μεγάλη στο οικονομικό. Η εκτίμηση που γίνεται είναι πως οριστικές εξελίξεις αναμένονται με το τέλος της σεζόν και εφόσον υπάρχει αμοιβαία θέληση θα πέσουν οι υπογραφές.

Πάντως, τα όσα είπε δημόσια ο αρχηγός της Ανόρθωσης μοιάζουν με ένα ανοικτό γράμμα εκδήλωσης της επιθυμίας του για παραμονή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ