aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Άνοιγμα για €1.000.000 – €1.500.000

Ανόρθωση: Άνοιγμα για €1.000.000 – €1.500.000

Μπορεί η πολύ καλή πορεία της Ανόρθωσης στην αρχή της σεζόν να φέρνει ικανοποίηση στη διοίκηση και σε ό,τι αφορά τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων, όμως αυτό δεν έχει λύσει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που συνεχίζει να ταλαιπωρεί και να «πνίγει» την ομάδα της Αμμοχώστου. Η προσπάθεια της διοίκησης για αύξηση των εσόδων της συνεχίζεται και σε αυτό το πλαίσιο εμπίπτει και η πρόθεση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει σύντομα, κάτι που αποκάλυψε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Active».

H διοίκηση της «Κυρίας» ουσιαστικά «τρέχει» δύο προϋπολογισμούς έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Το φετινό μπάτζετ και τα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση, επομένως πέραν των οικονομικών της υποχρεώσεων για πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος, χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο ποσό, ώστε να μην αφήσει έλλειμμα η σεζόν.

Η ηγεσία της Ανόρθωσης έχει αποταθεί ήδη σε εγκεκριμένα γραφεία για την επεξεργασία του επιχειρηματικού πλάνου της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Σκοπός είναι η προσέλκυση επενδυτών και η έκδοση νέων μετοχών, ώστε να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο. Σε περίπου ένα μήνα η Ανόρθωση θα παρουσιάσει στον κόσμο της και όσους θέλουν να επενδύσουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το άνοιγμα που θα κάνει, το οποίο στην «Κυρία» ευελπιστούν ότι θα αποφέρει περίπου 1.000.000-1.500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλάς: «Ότι ζητήσει ο Κετσπάγια θα το πάρει»

Η Ανόρθωση θα προσπαθήσει μέσω του κόσμου της, αλλά και ανθρώπων ή εταιρειών που θέλουν να επενδύσουν, να αυξήσει τα έσοδά της με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Εκτιμάται ότι αρχές Νοεμβρίου θα είναι σε θέση η διοίκηση να προχωρήσει σε παρουσίαση και ανάλυση των νέων δεδομένων σε μία περίοδο που προσφέρεται από τη στιγμή που και η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία.

Διαβάστε επίσης: Έργα στα «σκαριά» και θ’ αλλάξουν την όψη του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ