aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ανεπίσημο ντεμπούτο για έξι, με λύσεις ανάγκης στην άμυνα

Ανόρθωση: Ανεπίσημο ντεμπούτο για έξι, με λύσεις ανάγκης στην άμυνα

Με καθυστέρηση μίας βδομάδας η Ανόρθωση θα πραγματοποιήσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Βάσει προγράμματος το φιλικό της Παρασκευής (9/7, 18:30) στην Παρεκκλησιά με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού θα ήταν το τρίτο για την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως τα κρούσματα κορωνοϊού που «κτύπησαν» την «Κυρία» είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα παιχνίδια με Απόλλωνα (την προηγούμενη Παρασκευή) και Δόξα (σήμερα).

Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να παίξουν σε συνθήκες αγώνα μετά από αρκετό καιρό. Βέβαια, το «οπλοστάσιο» του Γεωργιανού προπονητή θα είναι μειωμένο κατά πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νόσησαν και τέθηκαν σε καραντίνα.

Με λύσεις ανάγκης θα αγωνιστεί η Ανόρθωση στην άμυνα αφού δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον Άρη οι Ρισβάνης, Κώστας Αρτυματάς, Παναγιώτης Αρτυματάς και Πάουλους Αραγιούρι (θα έρθει στην Κύπρο την επόμενη βδομάδα), ενώ το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχθεί ο Παύλος Κορρέα, ο οποίος αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού. Στο απουσιολόγιο του Κετσπάγια είναι, επίσης, οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Ο Νίκα Κατσαράβα προέρχεται από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και το πλάνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση περιλαμβάνει σταδιακή ενσωμάτωση στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ανεπίσημο ντεμπούτο με την ομάδα της Αμμοχώστου θα κάνουν οι Αντωνιάδης, Αβραάμ (δεύτερη θητεία), Κάιλ Λάφερτι, Ρουσιάς, Ντέλετιτς και Άντριζ Νεοφύτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ