aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αναζητείται συνδυαστική λύση

Ανόρθωση: Αναζητείται συνδυαστική λύση

Κι ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα πραγματοποίησε άλλη μια αποκαρδιωτική εμφάνιση και ηττήθηκε με τα χέρια κάτω από τον Άρη, οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Χθες εκ μέρους της διοίκησης, ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Χριστοφόρου, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει «stand by» επενδυτής. Ανδρέας Σάντης και Χρίστος Πουλλαΐδης αναζητούν την χρυσή τομή για την επόμενη μέρα. Ο νυν πρόεδρος ενδιαφέρεται να συνεχίσει στο πηδάλιο μαζί με τους συνεργάτες του και σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο προσπαθούν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές έχουν προκύψει.

Το έλλειμμα της τρέχουσας περιόδου είναι μια «δυνατή» παράμετρος στο τραπέζι. Σύμφωνα με τον Αντρέα Σάντη μέχρι να κλείσει η τρέχουσα σεζόν απαιτείται ένα ποσό που πλησιάζει τα 4,5 εκ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει αποζημιώσεις και παλιότερες οφειλές. Είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου και οι πρώην προπονητές Μίλανιτς και Μουνιόθ αξιώνουν ποσό που συνολικά αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ!

Μπορεί το έργο τους να αξιολογήθηκε ως άκρως αποτυχημένο, αλλά η διοίκηση θα πρέπει να πληρώσει τα «σπασμένα». Από κει και πέρα, υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τα ψηλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που έχουν προσφέρει ελάχιστα και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν. Και στο κεφάλαιο αυτό απαιτούνται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στο πιθανότερο σενάριο, η λύση θα είναι συνδυαστική, δηλαδή να αναληφθεί από την παρούσα διοίκηση το έλλειμμα και το χρέος και αντίστοιχα θα της παραχωρηθούν μετοχές. Πάντως, δεδομένη είναι η θέληση και των δύο πλευρών, για διευθέτηση του όλου θέματος το συντομότερο κι αν είναι δυνατόν εντός Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ