aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αναζητείται εκείνη η «άλλη ομάδα»

Ανόρθωση: Αναζητείται εκείνη η «άλλη ομάδα»

Από τον ενθουσιασμό της πρόκρισης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ στην απογοήτευση της ήττας από τη Δόξα (0-2). Το ζήτημα πλέον για την Ανόρθωση είναι αν μπορεί να ανατρέψει το κλίμα στο σημερινό (16/9, 22:00) ματς με την Παρτίζαν στο ΓΣΠ.

Διότι περισσότερο από το αποτέλεσμα, προβλημάτισε τους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας» η εμφάνιση στο Μακάρειο. Οι κυανόλευκοι δεν είχαν καμία σχέση με τις ρεβάνς απέναντι σε Ραπίντ Βιέννης και Χάποελ Μπερ Σεβά. Χωρίς ενθουσιασμό, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς εμπνεύσεις και χωρίς δυνάμεις, ηττήθηκαν δίκαια από τους πράσινους της Κατωκοπιάς. Ήταν δηλαδή άλλη ομάδα από εκείνη που θαυμάστηκε στα τελευταία παιχνίδια της στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η διακοπή τριών εβδομάδων διαδραμάτισε τον ρόλο της και, προφανώς, το φιλικό με την Καρμιώτισσα (5-1) δεν βοήθησε ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η αγωνιστική αδράνεια. Ίσως μάλιστα να υπήρχε εφησυχασμός ή να έμειναν οι ποδοσφαιριστές στις δάφνες της ευρωπαϊκής επιτυχίας. Ίσως και να ήταν λίγο από όλα.

Έρχεται όμως ένα παιχνίδι με σαφέστατα υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, απέναντι στην Παρτίζαν. Απέναντι στους Σέρβους, η Ανόρθωση θα χρειαστεί να αλλάξει πάλι πρόσωπο, αυτή τη φορά στο κατά πολύ καλύτερο, για να ελπίζει σε μπάσιμο με το δεξί στη φάση των ομίλων.

Από μόνο του το ματς με την ομάδα του Βελιγραδίου αυξάνει κατά πολύ το κίνητρο στους ποδοσφαιριστές και φυσιολογικά μπορεί να παρουσιαστούν ανεβασμένοι στο ΓΣΠ. Συν ότι μετά το χαστούκι από τη Δόξα αναμένεται αντίδραση.

Ομάδες άλλωστε που θέλουν να χτυπήσουν σε δύο ταμπλό επιβάλλεται να βρίσκονται σε εγρήγορση σε κάθε ματς. Πλέον αρχίζει σειρά από παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, γι’ αυτό και παρουσίες όπως τις σαββατιάτικες στο Μακάρειο δεν θα βοηθήσουν προς την επίτευξη των στόχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ