aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναζητεί την ιδανική λύση για τα «φτερά»

Ανόρθωση: Αναζητεί την ιδανική λύση για τα «φτερά»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική αλλά και σημαντική θέλει να κάνει στα άκρα της επιθετικής γραμμής ο Τιμούρ Κετσπάγια. Εξετάζονται διάφορες επιλογές, αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας.

Γι’ αυτό και ο Κετσπάγια δεν «καίγεται» να φέρει παίκτη εδώ και τώρα γα τη συγκεκριμένη θέση και ευελπιστεί ότι όσο περνά ο χρόνος, οι τιμές και οι απαιτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών θα μειώνονται και θα μπορέσει να κάνει την κίνησή του. Ο Γιαννιώτας είναι μία επιλογή, ενώ και ο ίδιος, αν δεν βρει κάτι καλύτερο, δεν είναι αρνητικός να έρθει ξανά στην Κύπρο, αυτή τη φορά για την Ανόρθωση.

Εν τω μεταξύ, στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης όπως αναμενόταν, έφθασαν οι δύο Γεωργάνοι ποδοσφαιριστές, Τορνίκε Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος-ακραίος επιθετικός) και Μουρτάζ Νταουσβίλι (ανασταλτικός μέσος). Ο πρώτος αναμένεται να υπογράψει αφότου περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο δεύτερος θα περάσει από κάποιου είδους δοκιμαστικά ώστε ο Κετσπάγια να είναι σίγουρος αν θα αποκτηθεί ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ