aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ανατροπή δεδομένων με Κατσαράβα, εκτός ομάδας ο Λάφερτι

Ανόρθωση: Ανατροπή δεδομένων με Κατσαράβα, εκτός ομάδας ο Λάφερτι

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Ανόρθωση. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης το Goal.com.cy συστάθηκε τετραμελής επιτροπή η οποία θα έχει συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια και ποδοσφαιριστές της ομάδας, με στόχο να μην επαναληφθούν τα («χοντρά») λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ουσιαστικά πρόκειται για μέλη της επιτροπής που χειρίζεται θέματα προγραμματισμού. Την επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης, ο γραμματέας Ανδρέας Παπαλλής και ο σύμβουλος Παναγιώτης Σαλαφώρης.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης επιστρέφει στις προπονήσεις της Ανόρθωσης ο Νίκα Κατσαράβα και τίθεται υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια. Μάλιστα, ο Γεωργιανός ενημερώθηκε όπως δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση. Δεν προκύπτει οποιαδήποτε διαφοροποίηση σχετικά με τον Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος παραμένει εκτός ομάδαςμ θα προπονείται ατομικά και συνεχίζονται οι προσπάθειες για εξεύρεση λύσης προκειμένου να εκδοθεί «διαζύγιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ