aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αναπτέρωση ηθικού - ελπίδας για διάκριση

Ανόρθωση: Αναπτέρωση ηθικού – ελπίδας για διάκριση

Στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της, η Ανόρθωση είχε κάκιστο απολογισμό: μια νίκη, δύο ισοπαλίες, δύο ήττες. Ένας από τους λόγους που την κράτησαν μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Γι’ αυτό σήμερα, απέναντι στην Πάφος FC (17:00, Cablenet1) θα επιδιώξει να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, αξιοποιώντας την έδρα της, θέλοντας να αναπτερώσει το ηθικό και τις ελπίδες της για διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Είναι κάτι που επιβάλλεται, δεν έχει άλλη επιλογή, αλλιώς θα πει «αντίο» νωρίς στον στόχος της Ευρώπης.

Η «Κυρία» θέλει να είναι συνεπής στο σημερινό καθοριστικό παιχνίδι, απέναντι στην Πάφος FC, από την οποία δεν έχασε ποτέ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι κι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια που θα καταβάλει σήμερα η ομάδα του Γκαγιέγο για να φθάσει στη νίκη. Οι κυανόλευκοι, για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας, θα πρέπει να παρουσιαστούν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους. Ιδιαίτερα στην άμυνα, αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη. Στην Ανόρθωση ξέρουν πως, με νίκη, σε συνδυασμό με τις όποιες απώλειες στα άλλα δύο ντέρμπι που εμπλέκονται οι ομάδες που προπορεύονται, όλα θα είναι πιθανά στη συνέχεια. Παράλληλα, θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου της, που την έχασε το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπολογίζεται και πάλι ο Κίκο αλλά και ο Τεχέρα που αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γκαγιέγο για τους Γκερέρο και Γουαρίς. Οι δύο ποδοσφαιριστές, που κρίνονται πολύτιμοι για τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ανόρθωσης, έδειξαν να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ανέβασαν ρυθμό στις τελευταίες προπονήσεις και ενδέχεται να είναι στις επιλογές του προπονητή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ