aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αναπροσαρμογή συμβολαίου με ορίζοντα το 2025 και αύξηση απολαβών

Ανόρθωση: Αναπροσαρμογή συμβολαίου με ορίζοντα το 2025 και αύξηση απολαβών

Να «δέσει» τον Ανδρέα Χρυσοστόμου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» επιθυμεί η Ανόρθωση. Ο Κύπριος μέσος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της «Κυρίας» και τον Ιανουάριο του 2018 μετακόμισε στην Ιταλία για να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 της Ίντερ. Τον Αύγουστο του 2019 μετακόμισε στην Σαμπντόρια (Κ19) για να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου το Καλοκαίρι του 2020.

Με τον «φοίνικα» στο στήθος μέτρησε συνολικά εννέα συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα. Αν και οι συμμετοχές του δεν είναι πολλές αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η ομάδα του. Πρωτάθλημα, κύπελλο, προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ, προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ, ομίλους Κόνφερενς Λιγκ και Σούπερ Καπ. Μάλιστα σκόραρε το παρθενικό του γκολ με την πρώτη ομάδα στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εκτιμούν απεριόριστα το ταλέντο του Χρυσοστόμου και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την άποψη πως θα μπορούσε να είχε πολύ περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τα 238’ που γράφει το κοντέρ του 20χρονου μέσου.

Με την προτροπή του Τιμούρ Κετσπάγια η διοίκηση της Ανόρθωσης πρότεινε στον Χρυσοστόμου αναπροσαρμογή της μεταξύ τους συνεργασίας. Συγκεκριμένα προτάθηκε επέκταση συμβολαίου μέχρι το Καλοκαίρι του 2025 και παράλληλα αύξηση στις ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή. Υπάρχει κοινή επιθυμία για επισημοποίηση της συμφωνίας και έχει καθοριστεί συνάντηση για την Παρασκευή (14/1) στην οποία αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ