aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αναμένονται εξελίξεις για την πολυμετοχική διοίκηση με εκτελεστικό πρόεδρο

Ανόρθωση: Αναμένονται εξελίξεις για την πολυμετοχική διοίκηση με εκτελεστικό πρόεδρο

Ο Χρίστος Χατζηστεφάνου στην ηγεσία του Σωματείου της Αμμοχώστου

Κι ενώ η αγωνία έχει ανάψει κόκκινο για τη νέα διοίκηση της ποδοσφαιρικής Εταιρείας, ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Χρίστο Χατζηστεφάνου θα ηγηθεί του Συλλόγου της Ανόρθωσης. Ο Χρίστος Χατζηστεφάνου δεν έχει πρόθεση να συμμετάσχει στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά δεν αποκλείεται κάποια μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου να μπουν και στο Δ.Σ. της Εταιρείας.

Το όνομα του επικεφαλής του καλαθοσφαιρικού τμήματος, Αντώνη Μικελλίδη, ακούγεται έντονα ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο πλαίσιο, πάντα μιας πολυμετοχικής διοίκησης με εκτελεστικό πρόεδρο κοινής αποδοχής.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ενόψει της συνέλευσης του Συλλόγου της 10ης Μαΐου, έληξε χθες και τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αποτελούν οι ακόλουθοι: Πρόεδρος: Χρίστος Χατζηστεφάνου, αναπληρωτής πρόεδρος:

Μιχάλης Βασιλείου, αντιπρόεδροι: Αντώνης Μικελλίδης, Χρίστος Σαββίδης, Πέτρος Κοντός, Μάριος Παπαγιώργη, εκτελεστικός σύμβουλος / γενικός γραμματέας: Νίκος Χρίστου, οικονομικός σύμβουλος: Στέφανος Στεφάνου.

Κατατέθηκαν επίσης και οι υποψηφιότητες για τη θέση διοικητικού σύμβουλου: Ιάκωβος Αχεριώτης, Σάββας Χαϊτίδης, Σταύρος Ζάκος, Ιάκωβος Βορκάς, Ανδρέας Χατζηλούκας, Χρίστος Ασσιώτης, Σταύρος Μαυρομμάτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ