aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ανακοίνωσε νέο οικονομικό συμπαίκτη

Ανόρθωση: Ανακοίνωσε νέο οικονομικό συμπαίκτη

Νέος οικονομικός συμπαίκτης για την Ανόρθωση. Η προσφυγική ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο M.S.Jacovides, που επιστρέφει στη χορηγική οικογένεια της «Κυρίας».

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο M.S.Jacovides, που επιστρέφει στη χορηγική οικογένεια της ομάδας μας.

Το brand που επέλεξε ο όμιλος να εμφανίζεται στο παντελονάκι της πρώτης είναι οι βιταμίνες VITABIOTICS®.

Καλωσορίζουμε τον όμιλο M.S.Jacovides και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα αποβεί επωφελής και για τις δυο πλευρές.

Ποια είναι τα προϊόντα VITABIOTICS®

Η VITABIOTICS®, η Νο1* εταιρεία βιταμινών στη Μεγάλη Βρετανία κατασκευάζει πρωτοποριακές και βραβευμένες σειρές συμπληρωμάτων διατροφής, για κάθε ηλικία.

Η εταιρεία πιστεύει στην αρχή εξατομικευμένων αναγκών και για αυτό το λόγο οι σειρές των συμπληρωμάτων διατροφής που δημιουργεί απευθύνονται πολλές και διαφορετικές κατηγορίες υγείας όπως τη φροντίδα των αρθρώσεων – Jointace, των οστών – Osteocare, του ανοσοποιητικού – Ιmmunace, της καλής μνήμης και συγκέντρωσης – Neurozan, τις διατροφικές ανάγκες στην παιδική ηλικία Wellbaby® και WellKid®, στην εφηβεία Wellteen® και στην ενηλικίωση Wellman® και Wellwoman® και άλλα πολλά συμπληρώματα διατροφής για εξειδικευμένες ανάγκες.

Διαθέτει συνεχή επιστημονική έρευνα στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και δημοσιεύσεις κλινικών μελετών για τα προϊόντα της που αποδεικνύουν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

H VITABIOTICS® αποτελεί τη μία και μοναδική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής η οποία έλαβε δύο φορές, στην ιστορία της μέχρι σήμερα, το ιδιαιτέρως τιμητικό βραβείο “Queen’s Award for Enterprise in Innovation”.

Τα προϊόντα Vitabiotics διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ