aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ανάκαμψη και κύπελλο!

Ανόρθωση: Ανάκαμψη και κύπελλο!

O Ανδρέας Σάντης οριοθέτησε τους αναπροσαρμοσμένους στόχους της Ανόρθωσης, που πλέον φτάνουν μόνο μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου. Η κλήρωση θα γίνει σήμερα και οι κυανόλευκοι θα μάθουν τον αντίπαλό τους και ταυτόχρονα τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής τους.

«Μας απασχολεί η άμεση ανάκαμψη της ομάδας. Θα παίζουμε στο δεύτερο γκρουπ και εκεί θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Είμαστε στο κύπελλο και θα παλέψουμε να το πάρουμε για να παίξουμε και Ευρώπη», ανέφερε ο πρόεδρος της «Κυρίας» στη συνέντευξή του στη Cytavision. Ο προπονητής της ομάδας Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 112 χρόνια της Ανόρθωσης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι η σεζόν μπορεί να κλείσει με επιτυχία: «Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε βελτιωμένοι με τις νέες προσθήκες και είμαι σίγουρος ότι καταφέρουμε να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο».

Ο Ανδρέας Σάντης ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο η Ανόρθωση να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. «Όσοι αποτελούν την ομάδα ξέρουν ότι η Ανόρθωση είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να κινδυνεύσει. Δεν πρόκειται να αφήσουμε το παραμικρό στην τύχη. Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα γίνει», ήταν η απάντησή του και πρόσθεσε: «Είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Η Ανόρθωση πρέπει να κερδίζει κάθε ματς, αυτό περνούμε και στους παίκτες. Να δίνουν 120%, δεν θα δεχτούμε κάτι λιγότερο».

Οι κυανόλευκοι περιμένουν τις καλύτερες μέρες λόγω της ενίσχυσης στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς επίσης και στην επιστροφή των (πολλών) τραυματιών. Ο Βέσκο πιστεύει πολύ στα νέα αποκτήματα και όπως όλα δείχνουν, στο μεθαυριανό ματς απέναντι στην Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Μραζ και Γκερέρο. Απέναντι στη Δόξα, στην Περιστερώνα, μπορεί να μην κατάφεραν να καταθέσουν όλες τις αρετές τους, αλλά πιστεύεται ότι είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ικανοί να δώσουν λύσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ