aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναφορά για αποχώρηση Μανθάτη και φημολογία για Άρη

Ανόρθωση: Αναφορά για αποχώρηση Μανθάτη και φημολογία για Άρη

Η εφημερίδα «Φως των Σπορ», μέσω σύντομης αναφοράς της σε ρεπορτάζ, αναφέρεται στο μέλλον του Γιώργου Μανθάτη στην Ανόρθωση υποστηρίζοντας ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου και στη νέα σεζόν. Μάλιστα, υποστηρίζεται σε φημολογία ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης αξιολογεί τον Ελλαδίτη εξτρέμ.

Αναλυτικά: «Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Μανθάτης δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Ανόρθωση, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του. Μία τέτοια φήμη θέλει τον Άρη να ασχολείται με τον Έλληνα εξτρέμ».

Ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αποτελεί σημαντικό γρανάζι για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πρόσφατα υπενθυμίζουμε πως ανέφερε τα εξής: «Εμένα το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάϊο και με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Ανόρθωση και μου αρέσει ιδιαίτερα το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά να αποφασίσω. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας πολύ καλός προπονητής με νοοτροπία νικητή που το περνάει αυτό και σε εμάς τους παίκτες.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ