aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αν είχε τάσεις φυγής ο Κετσπάγια θα το ήξερε όλη η Κύπρος

Ανόρθωση: Αν είχε τάσεις φυγής ο Κετσπάγια θα το ήξερε όλη η Κύπρος

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ούτε δευτερόλεπτο δεν ανησύχησαν στην Ανόρθωση από τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ισραήλ σχετικά με το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ να προχωρήσει σε πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο εκτελεστικός πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας, Τζακ Αγγελίδης- κυπριακής καταγωγής τον οποίον ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» Χρίστος Πουλλαΐδης προσέγγισε το 2016 για τη θέση του εκτελεστικού πρόεδρου της ομάδας- με βάση τα ρεπορτάζ έχει ψηλά στη λίστα του τον Γεωργιανό προπονητή, αν και σημειώνεται πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση αφού διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Το συμβόλαιο του Κετσπάγια με την «Κυρία» έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2021 και εφόσον μία ομάδα είτε αυτή είναι η Μακάμπι είτε οποιαδήποτε άλλη θέλει να συνάψει συνεργασία μαζί του θα πρέπει πρώτιστα να ικανοποιήσει οικονομικά την Ανόρθωση. Όμως, το σημαντικότερο στοιχείο που αναγκάζει την Μακάμπι να περάσει σε επόμενο υποψήφιο στόχο είναι ο ίδιος ο Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κρίνοντας ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνει. Στον πρώτο χρόνο παρουσίας του η «Κυρία» διεκδικούσε με μεγάλες πιθανότητες το πρωτάθλημα προτού διακοπεί, ήταν στα ημιτελικά κυπέλλου και με εξασφαλισμένη θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αγγελίδης: Τον ήθελε στην Ανόρθωση ο Πουλλαΐδης, λιγουρεύεται Κετσπάγια

Ο 50χρονος προπονητής είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα θέλω του γίνονται πράξη από τη διοίκηση και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να αφήσει στη μέση το έργο του. Άλλωστε, κατά την παρουσίασή του είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση τίτλου την επόμενη διετία. Ο Κετσπάγια έβαλε την πρόκληση στον ίδιο του τον εαυτό και δεν μπορεί κανείς τόσο εύκολα να τον παρασύρει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι 81 μετεγγραφές του… αγνώριστου φέτος Κετσπάγια!

Άλλωστε, το παρελθόν του Κετσπάγια μάς έχει διδάξει ότι εάν ο ίδιος είχε τάσεις φυγής ή ήταν δυσαρεστημένος με οτιδήποτε στην Ανόρθωση θα το γνώριζε όλη η Κύπρος. Ουδέποτε κρύφτηκε. Αντιθέτως, ο αυθορμητισμός του, τον οδηγούσε σε δημόσιες τοποθετήσεις και εκρήξεις που προμήνυαν το τι θ’ ακολουθήσει. Από την στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια τον Ιούλιο του 2020 είναι πολύ πιο ήρεμος, σίγουρος και αποφασιστικός να οδηγήσει την Ανόρθωση σε επιτυχίες η Μακάμπι έχει μηδαμινές πιθανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ