aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αν αξιοποιηθεί καλύτερα το «ουδέν κακόν αμιγές καλού»

Ανόρθωση: Αν αξιοποιηθεί καλύτερα το «ουδέν κακόν αμιγές καλού»

Εννοείται: Ούτε πέρσι ούτε φέτος υπάρχει Ανορθωσιάτης, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την αποτυχία εξασφάλισης θέσης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το «ουδέν κακόν αμιγές καλού» αφορούσε στο μοναδικό θετικό που μπορεί να δώσει κάθε ανάλογη περίπτωση: χρόνο για να παρθούν καλύτερες αποφάσεις αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήματα.

Αυτό βεβαίως δεν προεξοφλεί επιτυχία στις επιλογές. Περίτρανο παράδειγμα το προηγούμενο καλοκαίρι κατά το οποίο σχεδόν τίποτα δεν δικαίωσε την διοίκηση Χρίστου Πουλλαΐδη. Έναν χρόνο μετά, όμως, το πηδάλιο του συλλόγου της Αμμοχώστου βρίσκεται στα χέρια του Ανδρέα Σάντη, ο οποίος με οδηγό αποφυγής την περασμένη σεζόν, θα προσπαθήσει να τα κάνει όλα σωστά.

Ο νέος πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» έχει σύμμαχό του τον χρόνο λοιπόν, σε σχέση με άλλους βασικούς ανταγωνιστές της επόμενης σεζόν που πιέζονται λόγω Ευρώπης. Στο χέρι του είναι να οδηγηθεί σε σοφότερες λύσεις, με τον εντοπισμό πρωτίστως του κατάλληλου προπονητή και στη συνέχεια, σε συνεργασία μαζί του και του Αντόνιο Πριέτο, να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ