aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Αμφίβολο να γυρίσει ο Κβιλιτάια, να κερδίσει καμιά δεκάρα η Γάνδη»

Ανόρθωση: «Αμφίβολο να γυρίσει ο Κβιλιτάια, να κερδίσει καμιά δεκάρα η Γάνδη»

Ματιές στην πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών της Γάνδης ρίχνει η ιστοσελίδα voetbalprimeur.be του Βελγίου και ο Γκιόργκι Κβιλιτάια δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει το ρεπορτάζ. Μάλιστα, ίσως τα όσα αναφέρει να αποτελούν αχτίδα ελπίδας για την Ανόρθωση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός διεθνής επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου ως δανεικός χωρίς να υπάρχει ρήτρα αγοράς το Καλοκαίρι. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι μακράν του δεύτερου η πιο αξιόπιστη επιλογή για την γραμμή κρούσης της «Κυρίας» και ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης των κυανόλευκων από την αρχή της σεζόν.

Ακόμα και οι τοίχοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ήθελαν να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, όμως ακόμα και αν το επιθυμεί ο ίδιος η τελική απόφαση ανήκει στη Γάνδη. Με βάση, λοιπόν, το δημοσίευμα στο Βέλγιο οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Κβιλιτάια ενδεχομένως να φέρουν στο ταμείο της Γάνδης χρήμα. Βέβαια, αν οι Βέλγοι ζητούν χρήματα στα επίπεδα που τον αγόρασαν δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η Ανόρθωση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η λίστα από το «ψυγείο» και το απομακρυσμένο σενάριο

«Ο Κβιλιτάια αγοράστηκε από τη Γάνδη για τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, εν μέρει λόγω τραυματισμών. Αυτή τη σεζόν, η Γεωργιανός κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ανόρθωση Αμμοχώστου με δώδεκα γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις) και δύο ασίστ. Το 2021 κατάφερε ήδη να σκοράρει σε κάθε αγώνα, σε τέσσερα παιχνίδια. Το αν ο επιθετικός θα έχει άλλη ευκαιρία στη Γάνδη είναι αμφίβολο, όμως εάν ο Κβιλιτάια συνεχίσει σε αυτή τη φόρμα, ο σύλλογος μπορεί να κερδίσει καμιά δεκάρα», καταλήγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ