aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Αλυσίδα «πονοκεφάλων»

Aνόρθωση: Αλυσίδα «πονοκεφάλων»

Η Ανόρθωση πρόσθεσε στη Γάνδη άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των κακών εμφανίσεων. Αλυσίδα που -κακά τα ψέματα- μεγαλώνει επικίνδυνα και προκαλεί δυνατούς πονοκεφάλους.

Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα και ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και αυτό φαίνεται και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη». Με αφετηρία την ατάκα του Γεωργιανού τεχνικού θα πρέπει να ψάξουμε πολύ προσεκτικά για να βρούμε εμφανίσεις στην τρέχουσα περίοδο που να τον έχουν ικανοποιήσει.

Κι οι οπαδοί της έχουν αρχίσει ήδη να γκρινιάζουν, αφού διαπιστώνουν ότι η αγωνιστική εικόνα δεν συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχουν εξαγγελθεί. Με μηδέν βαθμούς σε δύο αγώνες στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση ξεθωριάζει, ενώ έντονη ανησυχία υπάρχει και για την πορεία στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Η κακή εμφάνιση στη Γάνδη ήρθε να προστεθεί στην κακή εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη και το κλίμα χάλασε ακόμη περισσότερο. Είναι πασιφανές ότι υπάρχει πρόβλημα οργάνωσης και δημιουργίας, ενώ για τους πλείστους κυανόλευκους τα λάθη και μάλιστα «χοντρά» είναι σύνηθες και μόνιμο φαινόμενο.

Οι Βέλγοι υπερτερούσαν σε ποιότητα, σε δύναμη και ταχύτητα, αλλά και με αυτά τα «ελαφρυντικά», η παρουσία των παικτών της «Κυρίας» ήταν ελλειμματική. Μόνο για λίγο στο ξεκίνημα της επανάληψης έκαναν αισθητή την παρουσία τους με εκείνη τη διπλή ευκαιρία στο 55’ για να ισοφαρίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ