aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Άλλο ένα βήμα από τον Allea Group

Ανόρθωση: Άλλο ένα βήμα από τον Allea Group

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Goal», σύμφωνα με το οποίο ο Οργανισμός Allea Group με επικεφαλής τον Σεργκέι Κόρολ (με δραστηριότητες στη Ρωσία, την Κύπρο, την Αυστρία και τη Φινλανδία) ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο μετοχικό σχήμα της Ανόρθωσης. Όπως είναι γνωστό, ο Allea Group είναι μεγάλος χορηγός και χορηγός φανέλας της «Κυρίας» για την επόμενη πενταετία κι έχει δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον του να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι ξένοι επενδυτές θα πάρουν μερίδιο μετοχών και θα κληθούν να καλύψουν/προσφέρουν το έλλειμμα ή μέρος του ελλείμματος της Εταιρείας.

Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα είναι σε προχωρημένο στάδιο. Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν ήδη στα χέρια τους όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος, έμειναν ικανοποιημένοι και συνεχίζουν να επιδεικνύουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο μετοχικό σχήμα. Όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, το ζητούμενο, πλέον, είναι ποια μορφή θα έχει η συμμετοχή του Allea Group, ποιες μετοχές θα πάρει, πώς θα εκπροσωπείται στη διοίκηση και τον ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει, μαζί με την εταιρεία και το σωματείο της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Νέος μετοχικός παίκτης στην «Κυρία»

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο στόχος της επανόδου στα τρίποντα είναι αδιαπραγμάτευτος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δουλεύει χωρίς ένα από τα βασικά γρανάζια του, τον Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος θα απουσιάζει για δύο εβδομάδες τουλάχιστον, ενώ δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό. Η τελευταία προπόνηση, η αυριανή, θα ξεκαθαρίσει ποιοι τελικά θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με τους βυσσινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ