aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αλλάζει «πανέρι» ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Αλλάζει «πανέρι» ο Τιμούρ

Επιθετικό αρχές Ιανουαρίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός προπονητής κατέληξε σε μικρή λίστα, η οποία περιλαμβάνει τρία ονόματα ποδοσφαιριστών και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι πρόκειται για επιθετικούς χωρίς προϋπηρεσία στο κυπριακό ή το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν είναι Γεωργιανοί (ήδη διέρρευσε το όνομα του Σόμα Νόβοτνι). Με απλά λόγια, δεν περιλαμβάνονται στο «πανέρι» από το οποίο συνήθως ο προπονητής της «Κυρίας» «ψωνίζει» ποδοσφαιριστές.

Στα βασικά κριτήρια που τέθηκαν από την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων είναι η ετοιμότητα του επιθετικού, ο οποίος θα έλθει με σκοπό να μπει άμεσα στην ομάδα, και η φιλοδοξία να είναι σε θέση να τραβήξει κουπί στο σκοράρισμα. Δηλαδή, να κάνει ότι δεν μπόρεσαν στο πρώτο μισό της σεζόν οι Λάφερτι, Κατσαράβα και Ρουσιάς, η συνεισφορά των οποίων ήταν όλη κι όλη ένα τέρμα σε 14 αγώνες πρωταθλήματος.

Οι επαφές των διοικούντων με την πλευρά του Λάφερτι συνεχίζονται, χωρίς να προκύπτει για την ώρα συμφωνία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου. Ακόμα και στο απομακρυσμένο σενάριο παραμονής του Βορειοϊρλανδού επιθετικού, θα διαγραφεί από το ρόστερ και θα αντικατασταθεί από τον ποδοσφαιριστή που θ’ αποκτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ