aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Άλλαξε τη μισή ενδεκάδα ο Γκαγιέγο, βασικός ο Μακούν

Ανόρθωση: Άλλαξε τη μισή ενδεκάδα ο Γκαγιέγο, βασικός ο Μακούν

Με εξάδα αλλαγών παρατάσσει την Ανόρθωση ο Νταβίδ Γκαγιέγο στο νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια 29ης Μαΐου στο ΓΣΠ, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Συγκεκριμένα οι Μιχαήλ, Αντωνίου, Μακούν, Τεχέρα, Ιωάννου και Γουαρίς πήραν τις θέσεις των Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Κορρέα, Χρυσοστόμου, Κίκο και Γκασαμά.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα υπερασπιστεί την εστία των κυανόλευκων που θα έχουν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον Βενεζουελάνο διεθνή αμυντικό Κρίστιαν Μακούν. Παρτενέρ του θα είναι ο Μαρμούκ και στα άκρα της άμυνας οι Αντωνίου (δεξιά) και Κορέια (αριστερά). Τεχέρα και Ιωάννου θα συνθέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τους Φερέιρα, Γουαρίς και Γκερέρο τριάδα πίσω από τον προωθημένο Καστέλ.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Μιχαήλ, Αντωνίου, Μαρμούκ, Μακούν, Κορέια, Τεχέρα, Ιωάννου, Γουαρίς, Φερέιρα, Γκερέρο, Καστέλ.

Στον πάγκο: Αρμπολέδα, Κεραυνός, Ουαγκέ, Κάργας, Παρούτης, Γκασαμά, Κίκο, Κορρέα, Τζουλίου, Μουσοντά, Περέα, Χρυσοστόμου.

418596867 911580570474737 2056924873241128784 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ