aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αλλαγή σκηνικού και συνέχεια στις Πλάτρες - Μέσα ο Λόρια, έρχεται ο Λάφερτι!

Ανόρθωση: Αλλαγή σκηνικού και συνέχεια στις Πλάτρες – Μέσα ο Λόρια, έρχεται ο Λάφερτι!

Για την αναχώρηση της για τις Πλάτρες ενημέρωσε με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ανόρθωση, εκεί όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Στην αποστολή συμμετέχουν όλα τα νέα αποκτήματα αλλά και ο Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Κύπρο και ο Κάιλ Λάφερτι για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής και την ένταξη του στις προπονήσεις.

Η ανάρτηση της Ανόρθωσης:

Αλλαγή σκηνικού στην προετοιμασία της Ανόρθωσης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 από σήμερα (28/6) καθώς η αποστολή αναχωρεί για τις Πλάτρες όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Στην αποστολή συμμετέχουν κανονικά όλα τα νέα μας αποκτήματα, καθώς και ο Γκιόργκι Λόρια που επέστρεψε στην Κύπρο και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Κύπρο και ο Κάιλ Λάφερτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και ακολούθως θα μπει και ίδιος στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ