aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αλλαγές με… μέτρο από Κετσπάγια

Ανόρθωση: Αλλαγές με… μέτρο από Κετσπάγια

Μπορεί ο πρώτος αγώνας της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Coca – Cola με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» να είναι ενδιάμεσα από δύο ντέρμπι, καθώς μετά την ΑΕΛ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «Αρένα», εντούτοις ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν προτίθεται να παρατάξει την Ανόρθωση με σωρεία αλλαγών.

Αντιθέτως, ο Γεωργιανός προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές με… μέτρο και στόχο να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη και φρέσκια την ομάδα του, ώστε να πάρει αποτέλεσμα που θα της ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου.

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ αναμένεται ότι θα προκύψουν 2-3 διαφοροποιήσεις. Ο Τζουρ ενδέχεται να πάρει γάντια βασικού, αν λάβουμε υπόψη το rotation που συνηθίζει να κάνει στη θέση του τερματοφύλακα ο Κετσπάγια όταν πρόκειται για άλλη διοργάνωση πέραν του πρωταθλήματος. Φανέλα βασικού αντί του Χριστοφή θα πάρει ο Μίλος Ντέλετιτς, ενώ τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο Ανδρέας Χρυστοφόρου έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ, όμως πολύ πιθανόν η τεχνική ηγεσία να ενεργοποιήσει μια πιο έμπειρη λύση με τους Πόποβιτς ή Χριστοδουλόπουλο. Απ’ εκεί και πέρα οκτώ ποδοσφαιριστές μάλλον έχουν «κλειδωμένη» θέση στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τους Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνη, Κορέια, Αρτυματά, Χουσμπάουερ, Ουάρντα και Νόβοτνι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρισβάνης και Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ