aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Άλλα έλεγε πάντως ο Πουλλαΐδης

Ανόρθωση: Άλλα έλεγε πάντως ο Πουλλαΐδης

Ο Αμρ Ουάρντα ενημέρωσε χθες βράδυ ότι δεν θα παραμείνει στην Ανόρθωση, ισχυριζόμενος ότι δεν του έκανε «αξιότιμη» προσφορά: «Περίμενα τώρα δύο μήνες για την προσφορά που μου υποσχέθηκαν. Η Ανόρθωση δεν μου έχει κάνει ποτέ καμιά αξιότιμη προσφορά, ούτε στον ατζέντη μου όπως είπαν στα social media, με σεβασμό σε κάθε Ανορθωσιάτη, σας ευχαριστώ για κάθε όμορφη στιγμή και την αγάπη σας, δεν θα μείνω».

Μια ανάρτηση κεραυνός εν αιθρία για τους φίλους της «Κυρίας» που ανέμεναν ότι ο Αιγύπτιος θα παραμείνει. Από πλευράς της διοίκησης των κυανόλευκων επαναλαμβανόταν συνεχώς η δημόσια δήλωση του Χρίστου Πουλλαΐδη: «Κάναμε μια ξεχωριστή προσπάθεια, υπερβάλαμε εαυτό με μια προσφορά η οποία είχε ημερομηνία λήξης και η οποία έχει περάσει. Τώρα, αν θέλει ο ίδιος ξέρει που θα μας βρει».

Κατά τα άλλα, ετοιμάζονται αφίξεις στην Ανόρθωση, αφού την Πέμπτη επαναρχίζουν οι προπονήσεις. Μέχρι τότε, βέβαια, θα πρέπει να ρυθμιστούν και κάποιες από τις (πολλές) εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Μετά τους Πάντσεον, Ν. Μιχαήλ, Εμπραλίτζε, Αντωνίου, υπολογίζεται ότι θα αποκτηθούν άλλοι 6-7 παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ