aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Άλλα εφτά κρούσματα, οι έξι ποδοσφαιριστές καταλόγου Α!

Aνόρθωση: Άλλα εφτά κρούσματα, οι έξι ποδοσφαιριστές καταλόγου Α!

Eπιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στην Ανόρθωση για διασπορά του ιού. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) άλλα εφτά κρούσματα, εκ των οποίων τα έξι αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας και το ένα σε μέλος της υποστηρικτικής ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και τα έξι κρούσματα αφορούν παίκτες καταλόγου Α, επομένως είναι δεδομένο ότι οι κυανόλευκοι θα αιτηθούν αναβολή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 16η αγωνιστική που είναι ορισμένο για την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Oι κυανόλευκοι έχουν ήδη ανακοινώσει τρία κρούσματα τις προηγούμενες μέρες εκ των οποίων τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές, όμως δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των εφτά ημερών πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση

«Μετά από νέο διαγνωστικό έλεγχο (PCR) στον οποίο υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα, εντοπίστηκαν ακόμα επτά θετικά κρούσματα της νόσου Covid-19 . Τα έξι αφορούν ποδοσφαιριστές και το έβδομο σε μέλος της υποστηρικτικής ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ