Ο Αλμπέρτο Περέα είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Πριέτο για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης. Πρόκειται για 33χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει επίσης ως επιτελικός μέσος, αλλά και δεξιά στην επίθεση. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 23 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ), βοηθώντας τη Γρανάδα να εξασφαλίσει την άνοδο στη La Liga. Φέτος όμως αγωνίστηκε ελάχιστα, καταγράφοντας μόλις τρεις συμμετοχές (η μια στο κύπελλο).
Προηγουμένως και για μια πενταετία έπαιξε με επιτυχία στην Καντίθ, καταγράφοντας 118 συμμετοχές (9 γκολ, 8 ασίστ). Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Γιαγκοστέρα, Εξτρεμαδούρα, Ολότ, Αλμπαθέτε, Θέλτα, Μπαρτσελόνα Β’ και Ατλέτικο Μαδρίτης Β’.
Μετά από 1,5 χρόνο στη Γρανάδα, ο Αλμπέρτο Περέα έμεινε ελεύθερος μόλις χθες. Ο Ισπανός δημοσιογράφος Χοσέ Ιγκνάθιο Κεχούντο έκανε λόγο για ενδιαφέρον τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα, εντούτοις φαίνεται πως η Ανόρθωση εδώ και μέρες είχε δουλέψει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι, εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή ο 33χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα της «Κυρίας» στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, μετά τον Κρίστιαν Μακούν.
Η καριέρα του σε αριθμούς
Δείτε τον σε δράση














