aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Άκρα… βαρόμετρο!

Ανόρθωση: Άκρα… βαρόμετρο!

Η έναρξη της νέας περιόδου πλησιάζει και στην Ανόρθωση έχουν αρχίσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή μέρα κυριαρχούσε η δίψα των Ανορθωσιατών να βρεθούν μεθαύριο στο ΓΣΠ για τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ενδείξεις «μιλούν» για θερμή συμπαράσταση στην ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς για νικηφόρο ξεκίνημα. Μέτρησε και το γεγονός ότι οι Τακτακαλίτες παραχώρησαν την ανατολική εξέδρα και η προπώληση «τρέχει» σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η παρουσία των οπαδών βοηθά σημαντικά, αλλά οι βαθμοί κερδίζονται από την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Για την Ανόρθωση των τελευταίων δύο χρόνων, βαρόμετρο αποτελούν οι εμφανίσεις των ακραίων αμυντικών της. Από τη μια ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν και από την άλλη ο Άντερσον Κορέια, θεωρούνται πολύτιμα γρανάζια για να πάρει μπρος η μηχανή. Δεν ήταν λίγες οι φορές που «ξελάσπωσαν» την «Κυρία», ενώ το ποσοστό αποδοχής τους από τους οπαδούς της αγγίζει εκπληκτικά νούμερα.

Πίνουν νερό στο όνομα του Αρμένιου και του Βραζιλιάνου μπακ, οι οποίοι σε μερικές περιπτώσεις έσπασαν το κοντέρ. Είναι ενδεικτικό ότι ο Κορέια τις τελευταίες δύο σεζόν στο πρωτάθλημα μέτρησε 32 και 34 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ ο Αμπαρτζουμιάν, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε και ασθένησε με κορωνοϊό, στην περσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές. Όσο και αν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για τις θέσεις τους, είχαν κι όλα δείχνουν ότι έχουν τον πρώτο λόγο.

Τα φιλικά κατέδειξαν ότι ο Μίλανιτς τους εμπιστεύεται απόλυτα. Ο Σλοβένος τεχνικός είναι ικανοποιημένος για τα όσα προσφέρουν ανασταλτικά και πολύ περισσότερο δημιουργικά. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, είναι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία κι όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο επιθυμούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ