aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αγώνας… εν μέσω έφεσης

Ανόρθωση: Αγώνας… εν μέσω έφεσης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Ανόρθωση έχουν στραμμένη την προσοχή στην έφεση που θα εκδικαστεί στις 10:30 το πρωί, περιμένοντας θετικά μαντάτα. Παρά το γεγονός πως οι πιθανότητες δικαίωσης για την ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι πολλές, στηρίζεται σε συγκεκριμένες πτυχές με στόχο να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση και να σώσει ό,τι σώζεται από την πολύκροτη υπόθεση Φράνσις Ουζόχο.

Όποια απόφαση και να ληφθεί, η Ανόρθωση λίγες ώρες αργότερα θα κατέβει στο «Αμμόχωστος» για να αναμετρηθεί με τον Ερμή, στοχεύοντας σε ένα και μόνο αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Σε περίπτωση δικαίωσης, η «Κυρία» θα είναι και μαθηματικά στην εξάδα, ενώ αν η απόφαση μείνει ώς έχει, τότε για να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ ένα και μόνο σενάριο υπάρχει. Να κερδίσει τον Ερμή και την ίδια ώρα η Ομόνοια να ηττηθεί από την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Σενάριο, το οποίο προφανώς δεν είναι απίθανο να συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: «Είμαι παγιδευμένος, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ…»

Ο Στρέπελ πέρασε δύσκολη βδομάδα, έχοντας αρκετούς «πονοκεφάλους». Από τη μία το σίριαλ Ουζόχο και από την άλλη το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Ντουγκλάο-Μικελτάντζε (τέθηκαν εκτός ομάδας), έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά. Ο Αρτυματάς είναι αμφίβολος, ενώ ο Ντούρις είναι τιμωρημένος. Με αυτά τα δεδομένα ο Ολλανδός τεχνικός μάλλον θα παρατάξει την Ανόρθωση με τον σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημητρίου, δεξιά ο Κοφί, αριστερά ο Μπεσάτ έχει προβάδισμα και στο κέντρο της άμυνας οι Σίλντενφελντ, Στρούνα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ζοάο Βίκτορ με τον Ιωάννου και λίγο πιο μπροστά ο Ράγιος. Στα «φτερά» οι Λαβόρδε, Εγγλέζου και στην κορυφή ο Στεφανέλι. Υπάρχουν κι άλλα σενάρια για την ενδεκάδα, με ένα εξ αυτών να είναι η χρησιμοποίηση του Βίκτορ στο κέντρο της άμυνας, σε ρόλο δεξιού μπακ να βρεθεί ο Στρούνα και να μετακινηθεί στο κέντρο ο Κοφί. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Πράνιτς, Μπουφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ