aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αγώνας δρόμου για €1.500.000, ψάχνει σανίδα σωτηρίας στον κόσμο της

Ανόρθωση: Αγώνας δρόμου για €1.500.000, ψάχνει σανίδα σωτηρίας στον κόσμο της

«Τρέχει» για χρήμα η διοίκηση Ανδρέα Σάντη και ανακοίνωσε ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης

Πλάνο οικονομικής εκστρατείας για να μπορέσει η Ανόρθωση να βγει από το αδιέξοδο και να βαδίσει σε ασφαλή μονοπάτια παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου ο Ανδρέας Σάντης. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» υπογράμμισε την αναγκαιότητα εξεύρεσης 1,5 εκατ. ευρώ άμεσα, ώστε να αποφευχθεί το εφιαλτικό σενάριο των προσφυγών. Με σύνθημα «ο “Άτλας” της Ανορθώσεως είσαι εσύ», η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε τις ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης «προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οι κυανόλευκοι αρχίζουν άμεσα τη διάθεση των θεωρείων πολυτελείας, με αύξηση στην τιμή κατά 50%, με την υποσημείωση πως  το 50% της συνολικής αξίας κάθε θεωρείου θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 16 Απριλίου. Η δεύτερη ενέργεια αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ή όσους επιθυμούν να αποκτήσουν διαρκείας για την επόμενη σεζόν, οι οποίοι θα μπορούν να προκρατήσουν τις θέσεις τους καταβάλλοντας το ποσό των €100.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, η διοίκηση Ανδρέα Σάντη, χαρακτήρισε εξαιρετικά ζόρικους τους όρους για δανειοδότηση, σημειώνοντας πως για δάνειο 2,7 εκατ. ευρώ, η Ανόρθωση θα χρειαστεί να δεσμεύσει αρκετά από τα εξασφαλισμένα της έσοδα και η αποπληρωμή του θα γίνει με τόκο 900.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» διαμήνυσε πως αποτελεί αναγκαιότητα η μείωση του μπάτζετ για τη νέα σεζόν και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν επαφές με ποδοσφαιριστές για τερματισμό συμβολαίων ή/και μείωση απολαβών.

Η διοίκηση των κυανόλευκων άρχισε αγώνα δρόμου με σκοπό να βρει άμεσα χρήμα και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεσμεύθηκε να ενημερώσει για το αποτέλεσμα των ενεργειών της σε νέα Γενική Συνέλευση στις 24 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ