aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Αγκάθι» οι αποζημιώσεις και οι παλιές οφειλές

Ανόρθωση: «Αγκάθι» οι αποζημιώσεις και οι παλιές οφειλές

Με τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι αρχίζει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν η Ανόρθωση. Οι παλιές οφειλές σε συνδυασμό με την πρόθεση αποδέσμευσης αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαια, πονοκεφαλιάζουν για τα καλά τη διοίκηση της «Κυρίας».

Η εξόφληση των Ντάρκο Μίλανιτς, Νεόφυτου Λάρκου, Τσίσκο Μουνιόθ, Ντένις Πόποβιτς και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αποτελεί «αγκάθι» για τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη, η οποία «τρέχει», ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Άλλωστε, στην πρόσφατη συνάντηση των πρόεδρων εταιρείας και σωματείου, στην παρουσία του Χρίστου Πουλλαΐδη, συμφωνήθηκε πως άμεση προτεραιότητα είναι οι οφειλές και συζητήθηκαν τρόποι διευθέτησης τους.

Η αναδιοργάνωση του ρόστερ της Ανόρθωσης απαιτεί επίσης ένα σημαντικό κονδύλι, αφού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με τους κυανόλευκους. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι παίκτες έχουν πάντα το πάνω χέρι και στις πλείστες φορές οι ομάδες επιδιώκουν να έχουν τη λιγότερη δυνατή χασούρα. Νοουμένου πως στη «μαύρη» λίστα του Αντόνιο Πριέτο βρίσκονται ποδοσφαιριστές με ψηλά συμβόλαια, όπως οι Γουαρίς, Νινγκά και Λόρια, στην Ανόρθωση επιθυμούν να περάσουν όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα τη διαδικασία διακοπής συμβολαίων.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το… μάδημα της μαργαρίτας για την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» διαρρέει πως έχουν αξιολογηθεί θετικά πέραν των δύο προπονητών και δεν θα αργήσει η ώρα της ανακοίνωσης του εκλεκτού. Βίκτορ Σάντσεθ και Γιόζεφ Τσινμπάουερ από φαβορί για τον κυανόλευκο πάγκο έχουν μετατραπεί σε εναλλακτικές επιλογές, ενώ διαψεύδεται από επίσημα χείλη το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ