Ανόρθωση: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ανοικτό το ενδεχόμενο για εκπλήξεις στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, άφησε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active (107,4 & 102,5), αναφέρθηκε στις συχνές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Έχει αποδείξει πως ακόμα και όταν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι κάνει διαχείριση. Κάποιοι, ακόμα και όταν δεν είναι τραυματίες μένουν εκτός των επιλογών του. Αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολη είναι η τρέχουσα σεζόν», είπε επί του θέματος, για να προσθέσει ακολούθως: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μπορεί να αφήσει εκτός ενδεκάδας ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συζητηθεί (σ.σ.: εννοεί για πιθανούς απόντες). Γενικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ υπολογίζονται και πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να μπουν στην ενδεκάδα».

Γίνεται κατανοητό, όμως, ότι σε τόσο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, όπως το αυριανό στη Λεμεσό, η απόφαση για εκτεταμένο rotation δεν είναι και η πιο εύκολη. Ωστόσο, ο Γεωργιανός προπονητής έχει αποδείξει πως είναι τολμηρός και αν πιστέψει πως συντρέχει λόγος να εκπλήξει θα το πράξει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ