aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αδυναμίες σε όλα τα επίπεδα

Ανόρθωση: Αδυναμίες σε όλα τα επίπεδα

Η επόμενη μέρα για την Ανόρθωση είναι πολύ δύσκολη. Έχει οπισθοχωρήσει επικίνδυνα στη βαθμολογία, ενώ εμφανίζει αδυναμίες σε όλα τα επίπεδα. Με κάποιους αντιπάλους οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν και με κάποιους άλλους δεν μπορούν να αξιοποιήσουν ό,τι δημιουργούν. Όπως έγινε και στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την Ένωση.

Σε ένα ματς που φώναζε ότι ήταν «διπλό», «κατάφεραν» να πάρουν ένα μόνο βαθμό. Υπήρχαν «ηχηρές» απουσίες (Ουάρντα, Αμπαρτζουμιάν, Εμπραλίντζε, Χριστοφή και Χρυσοστόμου), αλλά από μόνο του το γεγονός ότι ο Τσίσκο Μουνιόθ, έκανε μόνο τρεις αλλαγές, καταδεικνύει ότι υπάρχουν παίκτες που δεν (πολύ)υπολογίζονται.

Δεν έφταναν όλα τ’ άλλα, η Ανόρθωση έχει και σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία του Ανδρέα Αργυρού και του Ροβέρτου Κώστα (VAR). Ανήρτησε φωτογραφίες με τον σκόρερ της Ένωσης να στηρίζεται στους ώμους του Μιχάλη Ιωάννου με το ακόλουθο σχόλιο: «Για να μην μας περνάνε και για κορόιδα. Ο διαιτητής είχε την καλύτερη οπτική, ο VAR τα καλύτερα πλάνα. Πώς γίνεται η απόφαση να είναι λάθος; Ανοχή τέλος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ