aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αχτίδα φωτός ο Παρούτης

Ανόρθωση: Αχτίδα φωτός ο Παρούτης

«Να φύγει και να μην ξανάρθει», λένε με μια φωνή στην Ανόρθωση για τη φετινή σεζόν. Η «Κυρία» μετρά τις πληγές της σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά, διοικητικά, οικονομικά) από την εφιαλτική πορεία της ομάδας. Μοναδική αχτίδα φωτός στο ολόμαυρο σκηνικό αποτελεί ο Δανιήλ Παρούτης.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα. Κατέγραψε 16 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 9 ως βασικός και αν μη τι άλλο η παρουσία του ήταν καλύτερη από τους ακριβοπληρωμένους συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που κατέκριναν τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς για το γεγονός ότι δεν επέλεξε τον 22χρονο εξτρέμ στην αρχική ενδεκάδα του κρίσιμου επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Κύπριος άσος, δοκίμασε την τύχη του στην Ιταλία και τις ακαδημίες της Νοβάρα για μία τριετία και το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παρά το έντονο ενδιαφέρον τόσο της Ομόνοιας όσο και της ΑΕΛ. Το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεν αργεί η ώρα που θα κληθεί για αναπροσαρμογή του. Πάντως, στην Ανόρθωση δεν βιάζονται καθόλου, με την υποσημείωση πως έχουν και τα δικαιωμάτα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ