aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: 72 ώρες για «δεκάρι» υπό προϋποθέσεις

Ανόρθωση: 72 ώρες για «δεκάρι» υπό προϋποθέσεις

Το ποδαρικό στη σεζόν, τα δύο τέρματα του Νινγκά, τη μαζική παρουσία και τον ενθουσιασμό του κόσμου και την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού μετά από τρία χρόνια κρατάνε στην Ανόρθωση από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πρώτος ο Ντάρκο Μίλανιτς αναγνώρισε ότι η «Κυρία» μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, αφού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστη, με αργή και προβλέψιμη ανάπτυξη. Ο Σλοβένος τεχνικός επεσήμανε ότι η ομάδα του χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά, ώστε να φτάσει στα επιθυμητά γι’ αυτόν επίπεδα απόδοσης, κάτι λογικό για μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και καινούργιο προπονητή. Στην ομάδα της Αμμοχώστου γύρισαν σελίδα και βλέπουν το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (4/9, 20:00) με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης δεν αποκλείστηκε από τους κυανόλευκους και το ανοικτό «παράθυρο» έγινε… πόρτα μετά την αποχώρηση του Ντένις Πόποβιτς. Η ομάδα προγραμματισμού της Ανόρθωσης κοιτάζει στο παζάρι για απόκτηση επιτελικού μέσου και θα προχωρήσει σε ενίσχυση εφόσον εντοπιστεί ποδοσφαιριστής που να πληροί τις προδιαγραφές που τέθηκαν και να είναι εντός του διαθέσιμου μπάτζετ. Υπάρχουν άλλες τρεις ημέρες ή αν προτιμάτε άλλες 72 ώρες μέχρι την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου και οι διεργασίες θα εντατικοποιηθούν για την τελευταία πινελιά στο μετεγγραφικό σχεδιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ