aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «41 υποθέσεις με κόστος +€1,500,00»

Ανόρθωση: «41 υποθέσεις με κόστος +€1,500,00»

Στην αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση της Ανόρθωσης ενοχλημένη για δημόσιες τοποθετήσεις και δηλώσεις πρώην παραγόντων και οπαδών της ομάδας για τη διαχείρισή της. Στην ανακοίνωσή της ομάδα της Αμμοχώστου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έχει διευθετήσει 41 υποθέσεις με οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές, τρίτους, ομάδες και ατζέντηδες, που ξεπερνούν το €1,500,00.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση

«Σε οικονομικό επίπεδο η ομάδα μας ήταν και παραμένει σε δύσκολη θέση αφού οι συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε από τη μια και η περσινή αναίτια διακοπή του πρωταθλήματος έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα. Παρόλα αυτά, έχουμε καταφέρει να συμφωνήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα διακανονισμό που βόλευε όλες τις πλευρές, έχουμε διευθετήσει 41 υποθέσεις με οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές και την ίδια ώρα διευθετήσαμε οφειλές προς τρίτους, ομάδες και ατζέντηδες, που ξεπερνούν τα €1,5εκ. Ετοιμάζουμε δε ένα πλήρη φάκελο κριτηρίων να κατατεθεί στο τέλος του μήνα όπως ορίζουν οι προθεσμίες της UEFA».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ