aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: 20 τελικές ούτε η Ίντερ στο Μιλάνο!

Ανόρθωση: 20 τελικές ούτε η Ίντερ στο Μιλάνο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Τη διαδρομή παράδεισος κόλαση έκανε (και πάλι) η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου λύγισε σαν χάρτινος πύργος στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φλόρα, το υπέρ της 2-0 έγινε 2-2 σε ένα τετράλεπτο και έζησε ένα εφιαλτικό deja vu της αναμέτρησης με τους Εσθονούς στη Λευκωσία.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια απέδωσε την αποτυχία της «Κυρίας» να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και να πετύχει το ζητούμενο της πρώτης νίκης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και πρώτου «διπλού» σε παιχνίδι ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης στα ατομικά λάθη των παικτών του. Μάλιστα, «φωτογράφισε» ορισμένους παίκτες. «Κάποιες στιγμές πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Ατομικά λάθη από ανθρώπους που τόσα χρόνια παίζουν ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αυτό μας στοίχισε. Στο τέλος μπορούσαμε και να χάσουμε. Αυτό δεν είναι αμυντική λειτουργία της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων ο Γεωργιανός προπονητής διευκρινίζοντας πως δεν εννοεί μόνο τους αμυντικούς, αλλά ολόκληρη την ομάδα.

Από ατομικά λάθη προήλθαν τα τέρματα της Φλόρα, όμως ο Ασάφ Τζουρ είπε «όχι» σε αρκετές άλλες κλασσικές ευκαιρίες των γηπεδούχων και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον κολακεύει την Ανόρθωση, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της. Οι Εσθονοί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 20 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 11 στον στόχο! Ούτε η Ίντερ το 2008 δεν έφτιαξε τόσες τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, Μάλιστα, οι 15 απ’ αυτές καταγράφηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, επομένως τα αμυντικά λάθη ναι μεν στοίχισαν αλλά δεν λένε και την πραγματική αιτία της αποτυχίας στο Ταλίν.

Αν προσθέσουμε στην εξίσωση το γεγονός πως η ομάδα της Αμμοχώστου απείλησε ουσιαστικά μόνο μια φορά, με τον Ουάρντα στο 73’, σε ολόκληρο το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, μάλλον θα πρέπει να υπάρξει έντονος προβληματισμός για τα πραγματικά αίτια που δεν να κολλήσει δεύτερη σερί νίκη, η πορεία της ομάδας μοιάζει με καρδιογράφημα και εμφανίζει διακυμάνσεις στην απόδοσή της τόσο από παιχνίδι σε παιχνίδι, όσο και κατά τη διάρκεια των ενενηνταλέπτων.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ