aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «1500 οπαδοί συμμετείχαν στην ενέργεια σωτηρίας, εργάστηκε αφιλοκερδώς το προσωπικό»

Ανόρθωση: «1500 οπαδοί συμμετείχαν στην ενέργεια σωτηρίας, εργάστηκε αφιλοκερδώς το προσωπικό»

Ο αγώνας για οικονομική σωτηρία της Ανόρθωσης συνεχίζεται και εντείνεται, αφού υπάρχει άμεση ανάγκη για ρευστότητα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται περίπου 1,3 εκατ. ευρώ για να αποφύγει καταστροφικές συνέπειες αφαίρεσης βαθμών και εμπάργκο μετεγγραφών.

Η διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε να «τρέξει» στον δύσβατο δρόμο γεμάτο αγκάθια που παρέδωσε η διοίκηση Ανδρέα Σάντη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της. Κτυπά πόρτες επιφανώς Ανορθωσιατών και ευελπιστεί ότι θα ευαισθητοποιηθούν άτομα με οικονομική επιφάνεια, ώστε να βγει ο Σύλλογος από την οικονομική κρίση.

Πάντως, ο ξεσηκωμός από τον απλό κόσμο της Ανόρθωσης είναι συγκλονιστικός. Η ενέργεια των «Μαχητών» για εξόφληση του δανείου της Κτηματικής στην οποία ανήκει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» τα πάει περίφημα και ήδη το ποσό των εισφορών προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο. Παράλληλα, θα ανακοινωθούν κι άλλες ενέργειες ώστε να ενισχυθεί το ταμείο με σκοπό να ξεπεράσει η ομάδα τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων Μαρτίου.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Αμμοχώστου, χθες πέραν των 1500 φίλων της ομάδας παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συνεισφέροντας στην προσπάθεια, ενώ εργάστηκε αφιλοκερδώς προσωπικό της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

«Ευχαριστούμε τους 1500 και πλέον φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα της Κυριακής (28/4) στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια για τη σωτηρία της Ανόρθωσης.

Ευχαριστούμε και όλο το προσωπικό που αφιλοκερδώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του για να οργανωθεί άρτια η εκδήλωση.

Συνεχίζουμε για το πιο περήφανο SOLD OUT στον αγώνα με τον Άρη, όπου και οι κάτοχοι διαρκείας, αν το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν τη θέση τους για ενίσχυση της ομάδας. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ σε Λάρνακα και Λεμεσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ