aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: 13 μετεγγραφές, από εννέα χώρες και κοινός παρανομαστής

Ανόρθωση: 13 μετεγγραφές, από εννέα χώρες και κοινός παρανομαστής

Το μετεγγραφικό κοντέρ της Ανόρθωσης έγραψε 13 προσθήκες από εννέα διαφορετικές χώρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 29,4 χρόνια. Τα περισσότερα «ψώνια» της «Κυρίας» έγιναν από την Κύπρο (Μιχαήλ, Μηνάς Αντωνίου, Κεραυνός) και την Πορτογαλία (Κίκο, Παϊσίνιο, Φερέιρα), απ’ όπου κατάγονται τρεις νεοφερμένοι. Επίσης, αποκτήθηκαν παίκτες από Αρμενία (Χαρογιάν), Αγγλία (Πάντσεον), Γεωργία (Εμπραλίτζε), Σλοβακία (Σαμπό), Δημοκρατία του Τσαντ (Νινγκά), Κροατία (Ράντονιτς) και Γκάνα (Γουαρίς).

Από τους 13 νεοαποκτηθέντες, έξι αγωνίζονταν στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ με εξαίρεση τον 36χρονο Πάντσεον και τον 33χρονο Παϊσίνιο, οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι μεταξύ 28-31 ετών. Κοινός παρονομαστής στα συμβόλαια των 11 εκ των 13 νέων αποκτημάτων είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψαν.

Πλην του Ντέγιαν Ράντονιτς (ανακοινώθηκε για μια σεζόν), και του Ανδρέα Κεραυνού (ανακοινώθηκε για τρεις σεζόν), οι υπόλοιποι συμφώνησαν για συνεργασία έως το Καλοκαίρι του 2024, με την υποσημείωση πως εναπόκειται στην Ανόρθωση εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Πάντσεον στο τέλος της σεζόν. Κατά μία περισσότερες από τις προσθήκες ήταν οι αποχωρήσεις από το κυανόλευκο ρόστερ. Την πόρτα εξόδου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» διάβηκαν 14 ποδοσφαιριστές, με τον Βερχόβετς να είναι ο τελευταίος της «μαύρης» λίστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ