aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«ΑΝΟλα στη φόρα»: Έκπληξη στον Καλτσά με Ζέκα

«ΑΝΟλα στη φόρα»: Έκπληξη στον Καλτσά με Ζέκα

Μία έκπληξη περίμενε τον Νίκο Καλτσά κατά την αποψινή παρουσία του στην εκπομπή «ΑΝΟόλα στη φόρα». Ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό Κάρλος Ζέκα, συνδέθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από την Κοπεγχάγη και μίλησε για τη φιλία τους:

«Κρατούσαμε μία πολύ καλή σχέση. Δεν μιλούσε καλά αγγλικά στην αρχή και γελούσαμε με αυτό. Έμαθα πολλά από τον Νίκο. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ήταν δύσκολος ως αντίπαλος. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και έπρεπε για την ομάδα, δεν είναι εύκολο για τους παίκτες. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Νίκος», είπε ο ελληνοποιημένος Πορτογάλος.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης δήλωσε: «Έχει 5 χρόνια να δω τον Κάρλος. Είχαμε βρεθεί τότε σε νυχτερινό κλαμπ. Ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι τρομερό παιδί, είναι παιχταράς».

Ακολούθως, πήρε ξανά τον λόγο ο Ζέκα: «Ήθελε το καλό της ομάδας στον Παναθηναϊκό. Προσπάθησε να τους βοηθήσει όλους. Ήταν ο πρώτος που μας βοήθησε και στο κομμάτι της ψυχολογίας και σε όλα. Αυτός είναι ο Νίκος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ