Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνοικτή γραμμή με Ανόρθωση για να πάρει «πακέτο» Σαμπό και Κίκο

Ανοικτή γραμμή με Ανόρθωση για να πάρει «πακέτο» Σαμπό και Κίκο

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Καρμιώτισσα βρίσκεται η Ανόρθωση, στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/9) κλείνει το «παράθυρο» που επιτρέπει τις μετεγγραφές άνεργων παικτών και δανεισμών από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη. Έτσι, οι ομάδες «τρέχουν» για… ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Η Ανόρθωση έχει στη βιτρίνα τους Σαμπό και Κίκο, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Νταβίδ Γκαγιέγο και η Καρμιώτισσα κτύπησε την πόρτα της «Κυρίας». Οι δύο ομάδες άνοιξαν κύκλο επαφών και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα βρεθεί η χρυσή τομή. Συστήνεται υπομονή καθώς δεν πρόκειται για απλές υποθέσεις, ιδίως αυτή του Σλοβάκου μέσου, ο οποίος διατηρεί ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για το μέλλον των Κίκο και Σαμπό, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι κυανόλευκοι ευελπιστούν ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί και θα γλυτώσουν σημαντικό μέρος από το ποσό που προνοεί το συμβόλαιό τους.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ