aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνήμπορη η Ανόρθωση, στα… βάσανα η ΕΝΠ (pics & video)

Ανήμπορη η Ανόρθωση, στα… βάσανα η ΕΝΠ (pics & video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα… Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΕΝΠ. Το αποτέλεσμα αγχώνει τους «βυσσινί» καθώς δίνουν τη δική τους μάχη για παραμονή στην κατηγορία, ενώ από την άλλη η «Κυρία» δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Στους 29 βαθμούς η Ανόρθωση στην 7η θέση, με 21 στην 10η η ΕΝΠ.

Δεν υπάρχει κίνητρο για την ομάδα της Αμμοχώστου, παρά μόνο το πρεστίζ της, όμως δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης. Στα αξιοσημείωτα, οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, μια για κάθε ομάδα. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Ενόχ για την ομάδα του Παραλιμνίου, και ο Πράνιτς για την αντίστοιχη της Αμμοχώστου.

Μέτριο έως κακό το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Η ΕΝΠ διαχειριζόταν πολύ καλά τον ρυθμό του ματς, και στο 13’ απείλησε όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών, ο Ζάρατε έπιασε τη μπάλα σε πολύ καλή θέση, όμως το σουτ του κατέληξε μόλις πάνω από την εστία του Δημητρίου.

Η Ανόρθωση δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, και η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 33’, όταν το σουτ του Σίλντενφελντ από το ύψος του πέναλτι, κατέληξε μόλις πάνω από την εστία του Πέτρου. Η «Κυρία» άνοιξε το σκορ στο 36’ όταν ο Πράνιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσαράβα κατέβασε και ο Βίκτορ έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα του Παραλιμνίου απάντησε στο 45’+1 και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, μετά από συρτό σουτ του Ζάρατε από το ύψος του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, πέραν κάποιων προϋποθέσεων που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, το σκορ δεν άλλαξε. Οι δύο προπονητές προσπάθησαν μέσω των αλλαγών που πραγματοποίησαν να πάρουν το βαθμολογικό όφελος, ωστόσο πήραν από ένα βαθμό.

Ανόρθωση (Γιούρχεν Στρέπελ): Δημητρίου, Κοφί, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Βίκτορ, Πράνιτς (65′ Ιωάννου), Ράγιος (46′ Μπουφ), Εγγλέζου (46′ Λαβόρδε), Ντούρις, Κατσαράβα.

ΕΝΠ (Κάριτ Φέλκ): Πέτρου, Βαλλιάνος, Αγγελή, Κυριάκου, Αμπαρτζουμιάν, Ενόχ, Ζαράτε (46′ Γκοζλάν / 77′ Σερπάκοφ), Ουντότζι (90’+1 Ρασμούσεν), Αντωνίου, Μαϊσουράντζε, Πίττας.

Σκόρερ: 36′ Βίκτορ / 45’+1 Ζάρατε

Κίτρινες: Κατσαράβα, Λαβόρδε / Αγγελή, Ουντότζι, Βαλλιάνος

Αποβολές:

Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης

Α’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος: Σωτηρίου Λούκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ