aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνέβηκε στις 7.500 ευρώ το πρόστιμο

Ανέβηκε στις 7.500 ευρώ το πρόστιμο

Κάθε αγωνιστική και καμπάνα στην Ανόρθωση για τη μη χρησιμοποίηση του ελάχιστου αριθμού (2) γηγενών ποδοσφαιριστών στην αρχική της ενδεκάδα. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, το συνολικό ύψος του προστίμου ανήλθε στις 7.500 ευρώ.

Διότι σε τρία παιχνίδια, μοναδικός Κύπριος στο αρχικό σχήμα ήταν ο Οικονομίδης, ενώ στο άλλο ματς δεν υπήρχε κανείς. Για κάθε απουσία, η ΚΟΠ εισπράττει 1.500 ευρώ. Η ομοσπονδία είτε αποκόπτει το ποσό από χορηγίες που δικαιούται το σωματείο είτε το υποχρεώνει να πληρώσει εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Το ανησυχητικό για τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου είναι πως βάσει των επιλογών του Αντόνιο Πούτσε, μετά από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του ρόστερ από τον Αλμπέρτο Μπενίτο, δεν φαίνεται να προορίζεται άλλος Κύπριος ως βασικός στο άμεσο μέλλον. Εξακολουθούν ωστόσο να περιμένουν την ευκαιρία τους κάποιοι παίκτες, όπως οι Νικολάου, Κυριάκου και Αριστοτέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ