aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνεβαίνει η Νέα Σαλαμίνα, «βυθίζεται» η Ανόρθωση (pics)

Ανεβαίνει η Νέα Σαλαμίνα, «βυθίζεται» η Ανόρθωση (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μέσα σε τέσσερα λεπτά η Νέα Σαλαμίνα έφερε… τούμπα το ντέρμπι της Αμμοχώστου κερδίζοντας 2-1 την Ανόρθωση. Απίστευτη ανατροπή για τους ερυθρόλευκους που θα τους βοηθήσει στην μάχη για την εξάδα, ενώ η «Κυρία» για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, με την Ανόρθωση να έχει τέσσερεις ευκαιρίες και να σκοράρει στη μία από αυτές. Στο 28ο λεπτό ο Γκονσάλβες σέντραρε και ο Ράγιος με ψιλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 0-1. Στις άλλες ευκαιρίες που βρήκε η «Κυρία» ο Αγκιλάρ σημάδεψε το δοκάρι (17’), ο Καμπρέρα έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Τσίνα στην γραμμή (43’) και ο Ράγιος προσπάθησε να πετύχει ένα όμορφο γκολ απευθείας από εκτέλεση κόρνερ με τον Βεσελόφσκι να αποκρούει. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν κλασσική ευκαιρία παρόλο που στα πρώτα 15 λεπτά είχαν την κατοχή της μπάλας.

Τα πάνω κάτω έφερε η Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τέσσερα λεπτά ανέτρεψε τα εις βάρος τη δεδομένα. Στο 76ο λεπτό ο Μακρίεφ με αριστερό βολέ πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ, ενώ στο 80’ ο Μάατσι με κεφαλιά αποτελείωσε την «Κυρία». Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και γνώρισαν άλλη μια ήττα.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το live του αγώνα…

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφκσι, Τσαμπούρης, Γκράσι, Κούσουλος (80′ Άντονιτς), Τσίνα, Νεάγκου (64′ Μπεμπέ), Σκοπελίτης, Μάατσι, Κολοκούδιας (46′ Τσουριουρίτς), Αβελάιρας, Μακρίεφ.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Αγιλάρ, Ρέινα, Βίκτορ, Οικονομίδης (85′ Κυριακού), Σιβού (73′ Πελέ), Ράγιος (67′ Κολούγκα), Κονσάλβες, Καμπρέρα.

Σκόρερ: 76′ Μακρίεφ, 80′ Μάατσι28′ Ράγιος

Κίτρινες: Αβελάιρας Γκονσάλβες, Ρέινα

Αποβολές:

Στάδιο: «DIMCO / Αμμόχωστος Επιστροφή»

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Α’ Βοηθός: Ιωάννου Αθηνόδωρος

Β’ Βοηθός: Σπανός Χριστάκης

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής: Λοϊζου Λοϊζος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ