aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνεπιθύμητος ο Τράττος

Ανεπιθύμητος ο Τράττος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η διαιτησία του Λεόντιου Τράττου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την Ανόρθωση. Η διοίκηση της «Κυρίας» είναι έντονα δυσαρεστημένη με τα όσα έγιναν στον αγώνα και είναι πιθανό ακόμη και να ζητηθεί όπως να μην οριστεί ξανά ο Λεόντιος Τράττος σε παιχνίδια της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα καταγγελθεί η διαιτησία μιας και θεωρούν ότι είναι κάτι που δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα, όμως θα ξεκινήσουν διάφορες ενέργειες σχετικά με το κεφάλαιο της διαιτησίας για να προστατευθεί η ομάδα. Μία σκέψη που υπάρχει είναι όπως τεθεί θέμα για τον Χανς Ρέικβαρτ, καθώς και οι ορισμοί που γίνονται θεωρούνται περίεργοι και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Ολλανδού.

Στην Ανόρθωση είχαν προειδοποιήσει για τους ορισμούς του ντέρμπι και είναι δεδομένο ότι ετοιμάζεται δυναμική αντίδραση από τη διοίκηση. Οι κύριες φάσεις που διαμαρτύρεται η «Κυρία» είναι η αποβολή του Αμπντουλαΐ Σιεχού αλλά και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σεκού Σισέ, ο οποίος ακολούθως δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ