aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνέφικτη για την ώρα η απόκτηση του Λαβόρδε

Ανέφικτη για την ώρα η απόκτηση του Λαβόρδε

Το μυαλό όλων τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται αποκλειστικά στραμμένο στην αναμέτρηση με τον Άρη. Εκεί όπου η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον ΑΠΟΕΛ.

Επάγγελμά της τα… buzzer beater*

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και θα καταβληθεί προσπάθεια να έρθει άλλο ένα τρίποντο, το οποίο θα διατηρήσει την ομάδα σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Αυτό που θέλει να δει ο Λέβι (φωτό) είναι η ομάδα του να σκοράρει πιο εύκολα. Η δυστοκία στο σκοράρισμα τον προβληματίζει και τον ανησυχεί και δεν είναι τυχαίο που ψάχνει εξαιρετικές λύσεις για την επιθετική γραμμή. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Ντανιέλ Πράνιτς και Μιγκέλ Παλάνκα, οι οποίοι για την ώρα είναι αμφίβολοι.

Και πού ‘σαι ακόμα…

Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή σε τηλεοπτικές δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Ρικάρδο Λαβόρδε θέλει να έρθει στην Ανόρθωση, αλλά για την ώρα οι οικονομικές διαφορές είναι τεράστιες και κάνουν τη μετεγγραφή του σχεδόν ανέφικτη. Επιβεβαίωσε ουσιαστικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Goal» την 1η Δεκεμβρίου. Μοναδική πιθανότητα να επιστρέψει ο Κολομβιανός είναι να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του.

Γενέθλια τούρτα στον Πηλέα (vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ