aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνδρέα (Παντελή), όντως, έχουμε… ξεφύγει!

Ανδρέα (Παντελή), όντως, έχουμε… ξεφύγει!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Από το ημίχρονο στο Παραλίμνι τα… όργανα στα κυανόλευκα Social Media είχαν πάρει φωτιά. Η γνωστή γκρίνια των οπαδών όταν η ομάδα τους δεν πάει καλά. Τα πιο ευγενικά σχόλια είχαν να κάνουν με τη «βιαστική» απομάκρυνση του Λέβι, ενώ οι… θερμόαιμοι, αγανακτισμένοι, «τα έχωναν» κατά παντός υπευθύνου! Φυσιολογικό ήταν να μην τη γλυτώσει ούτε ο Στρέπελ, ο οποίος καλά – καλά δεν γνωρίζει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του.

Κι όταν στην οθόνη εμφανίστηκαν τα τηλεοπτικά στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου, με το εντυπωσιακό «μηδέν τελικές προσπάθειες για τους φιλοξενούμενους» (!), ήρθε η «έκρηξη» και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν τις πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Παντελή. Να θυμηθούμε τι είχε πει μεσούσης της εβδομάδας ο πρόεδρος της «Κυρίας»; «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να κλείσει τα αφτιά του. Σίγουρα είμαστε δυσαρεστημένοι, είναι φυσιολογικό να υπάρχει μουρμούρα. Όμως θεωρώ πως έχουμε ξεφύγει. Δεν θέλω οι συζητήσεις καφενείου να επηρεάζουν τον κόσμο και την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παντελή. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του τονίζοντας: «Θεωρώ πως υπάρχει ποιοτικό υλικό» κι ότι «Είμαστε μέσα στα οικονομικά πλαίσια που χρειάζεται», αλλά δεν φαίνεται να έχει πείσει πολλούς από τους φίλους της ομάδας του.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, η εικόνα της Ανόρθωσης ήταν μέτρια έως κακή. Με τη σημείωση ότι θα μπορούσε να είχε υπερδιπλάσια συγκομιδή βαθμών. Με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει το «διπλό» και με την Πάφος FC και κόντρα στην Αλκή, ενώ στις ήττες από την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Η χθεσινή «Κυρία», όμως, στο Παραλίμνι ήταν αξιοθρήνητη. «Έκλεψε» την ισοπαλία όπως την έκλεψε (οι παίκτες της δεν τήρησαν το fair play κι έπιασαν απροετοίμαστους τους γηπεδούχους) και σκόραρε στην πρώτη της προσπάθεια για γκολ στο 74’! Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με παίκτες που δείχνουν να κάνουν αγγαρεία, χωρίς θέληση, χωρίς πάθος, χωρίς δυνάμεις. Δυο σκαλιά καλύτερη ήταν χθες η Ένωση που αδικήθηκε κατάφωρα με τον τρόπο που ισοφαρίστηκε.

Δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοούσε ο Παντελή όταν έλεγε «θεωρώ πως έχουμε ξεφύγει», αλλά είναι πασιφανές ότι η φετινή Ανόρθωση έχει… ξεφύγει. Τίποτα δεν θυμίζει την περσινή Ανόρθωση και με εμφανίσεις όπως τη χθεσινή ο εξαγγελθείς στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος μοιάζει με ανέκδοτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ